قیمت در دایرکت یا در کپشن؟
خیلی از پیج های اینستاگرامی که کار فروش انجام میدن،به دلایلی قیمت رو تو کپشن نمیزنن و میگن که بیاین دایرکت،اینجا باهم این دلایل رو بررسی میکنیم و مزایا و معایبشو میگم بهتون.
نوسان قیمتها:
خیلی از کسبوکارها معتقدند با شرایط موجود در بازار نمیتونن قیمتها رو تو کپشن اینستاگرام بنویسن و میگن قیمت فقط دایرکت،خیلی از کسایی که تو پیجهای اینستاگرامی مشغول به کارند مجبور میشن تو زمانهای کوتاهی قیمتها را تغییر بدن.در این شرایط چیکار کنیم؟من بهتون میگم
1- قیمت رو تو کپشن بنویس و مدت اعتبار قیمت:
مثلا قیمت این مانتو 350 هزار تومان،تاریخ 7 مهر 1400/ مدت اعتبار قیمت فقط 48 ساعت!
2-هر قیمتی زدی شرایط رو بنویس:
زیر قیمت توی کپشن بنویس به دلیل نوسانات قیمت و تغییر نرخ ارز حتما برای قیمت روز استعلام بگیرید.
3-میتونی قیمت رو روزانه تو استوری بزاری:
خوبیه استوری اینه که 24 ساعته هست و اعلام میکنی قیمت ها روزانه تو استوری اعلام میکنیم.البته به شرطی که تعداد محصولت زیاد نباشه که هی بخوای استوری بزاری.تو کپشن هم میتونی اعلام کنی قیمت تو استوری ها به روزه.
پیجهای رقیب:
بعضی وقتا کسبوکارها ترجیح میدن که قیمت هاشون رو از رقبا پنهان کنن و قیمت رو تو کپشن نمیزنن.کنترل کردن این موضوع در دنیای مجازی به این راحتیها نیست.رقیب شما میتونه به راحتی با پیج شخصی یا یه پیج فیک از شما درباره قیمت سوال کنه.بنابراین به این موضوع اهمیت ندین و سعی کنین با افزایش کیفیت خدماتتون،از رقبا جلو بزنین.نوشتن قیمت در کپشن میتونه پیج شما را برای مشتریها کاربردیتر و جذابتر کنه و شما را حرفه ای تر نشون بده،پس این امتیاز را از خودتون نگیرین.
تعامل پیج:
بعضی وقت ها یه سری پیج ها به خاطر بالا رفتن نرخ تعامل پیج،قیمت ها رو تو کپشن نمیزنن،اینجوری فکر میکنن که وقتی من قیمت رو نزنم،مشتری تو کامنت یا دایرکت قیمت را میپرسه و در نتیجه نرخ تعامل پیج بالا میره، در صورتی که اصلا اینجوری نیست.مشتری ممکنه بعد از دو یا سه بار قیمت پرسیدن تو دایرکت یا کامنت، برای بار چهارم روش نشه که قیمت رو بپرسه و در این صورت شما مشتری خودتون رو از دست میدین.از طرفی درصد بالایی از افراد حوصله ندارن قیمت بپرسن و ترجیح میدن برن سراغ پیج هایی که قیمت رو تو کپشن نوشتن.در این صورت شما عملا بالا بردن نرخ تعامل پیج رو به افزایش فروش خودتون ترجیح دادین.
اگه قیمت رو تو کپشن نزنیم چه بدی هایی داره؟
1- فالور فکر میکنه قیمتت بالاس:
وقتی وارد یه پیج بشی که هیچ قیمتی نزده هزارتا فکر میکنی”نکنه قیمتش بالاست و…
2- همه که نمیان دایرکت:
همه حوصلشون نمیشه بیان دایرکت پس اغلب مشتریا از دست میرند و به سمت رقیبت جذب میشن.
3-چند بار ازت بپرسه:
یه بار اومد دایرکت گفت چند؟ دوبار اومد سه بار اومد بار چهارم روش میشه بپرسه؟پس مشتریتو از دست دادی…
اگه قیمت بزنیم چی میشه؟
1- مرجع استعلام قیمت:
مشتری وقتی میخواد یه محصول رو بخره ده ها پیج رو همزمان مقایسه میکنه و اگر قیمت نداشته باشی از دور مسابقه خارجت میکنه و اگر قیمت بزنی مرتب چکت میکنه و پروفایل ویزیتت میره بالا
2- بیشتر اعتماد میکنه:
اینجوری مخاطب با خودش فکر نمیکنه که برای قیمت دادن نگاه جیبش میکنیم
3-افزایش اعتماد به نفس مشتری:
وقتی قیمت یه محصول رو بدونی،این شفایت بیشتر باعث میشه سبد خریدش بیشتر بشه
سخن آخر
اداره کردن یک پیج اینستاگرامی به اندازه گردوندن یه مغازه، پیچیدگی و مشکلات خاص خودشو داره.سعی کنین با آرامش و صبرزیاد به همه نکات دقت کنین و کمکم پیج اینستاگرامی خودتون رو ارتقاء بدین و بشین یکی از بهترین پیج های اینستاگرام. افزایش کیفیت محصول و بستهبندی،استفاده از جعبه آماده، بالا بردن تعداد فالوورها و … هر کدوم به نوبه خودش میتونه توی افزایش فروش تاثیر داشته باشه.اگه به همه نکات دقت کنین وانجامشون بدین،به راحتی میتونین موفق بشین. پس همین حالا شروع کنین.